fbpx

E-consiliere | Servicii medicale online

Cardiologie

Deși serviciul de e-consiliere medicală este un serviciu oferit de clinica noastră de o perioadă mai lungă de timp, din cauza răspândirii recente a virusului COVID-19, am extins consilierea medicală online, evitând astfel, pe cât posibil, deplasarea pacienților și contactul direct.

Serviciul de e-consiliere este pretabil atât pentru o primă evaluare medicală cât și pentru patologii ce nu necesită examinarea fizică sau efectuarea de investigații.

NOU! Diagnostic Apneea în Somn la domiciliu

Ce presupune?

 

 

Vă programați la telefon 0787721368 sau e-mail clinica@somnolog.ro sau online.

 

 

 

Primiți prin e-mail: consimțământul informat, link consiliere medicală online, link mobilpay sau factură (pentru efectuarea plații) și eventualele chestionare de completat. Documentele trimise sunt în format PDF editabil. Vă recomandăm să trimiteți în format electronic documentele medicale emise anterior.

 

 

 

Consilierea online. Citiți mai jos detalii despre ce presupune fiecare tip de serviciu de e-consiliere.

 

 

 

Ulterior veți primi prin e-mail raportul medical, semnat și parafat, în care se regăsesc și recomandările de tratament sau eventuale investigații suplimentare necesare.

 

Este necesar să dispuneți de un calculator cu cameră web sau un smartphone.

Icons made by Pixel Buddha from www.flaticon.com

 

E-consiliere Pneumologie

Medic dedicat Dr. Răzvan LUNGU

Pacienți cu simptomatologie cu debut acut sau cu agravarea simptomatologiei de fond (în ultimele 2 săptămâni):

 • Indiferent de simptomatologia prezentată, consilierea online vă poate orienta spre o evaluare ulterioară într-un serviciu medical de urgență, poate recomanda anumite investigații ulterioare sau un eventual tratament medicamentos.
 • În mod ideal, da simptomatologia de prezentare este acută, se recomandă măsurarea la domiciliu a saturației în oxigen (SpO2), folosind un pulsoximetru. Nu se recomandă utilizarea de rutină a dispozitivelor comerciale de tip telefon mobil, brățară, smart-watch care pot măsură SpO2. Aceste măsurători au un caracter cel mult orientativ, atunci când nu este disponibil un pulsoximetru.
 • Veți primi recomandări de investigații suplimentare, de tratament simptomatic sau specific patologiei de bază și se pot trimite rezultatele acestor investigații medicului examinator.
 • Având în vedere răspândirea actuală a virusului COVID-19, recomandăm ca la simptomatologie acută de tip viral (febră, durere în gât, rinoree (secreții apoase la nivelul nasului), tuse cu debut recent, fară a suferi de o boală cronică ce poate explica simptomele actuale), se prezinte la serviciu medical de urgență 112.
 • Dacă suferiți de astm / BPOC
  • După programare, veți primi chestionare de monitorizare sau de stadializare a bolii de care suferiți.
  • Este foarte important, pentru o evaluare medicala cât mai precisa,   trimiteți, anterior consilierii, documentele medicale anterioare (bilete de externare, scrisori medicale, spirometrii, imagini radiologice).
  • Deoarece, în tratamentul acestor boli, se utilizează de obicei medicație administrată inhalator, se recomandă ca pe durata consultului la distanță, aveți la îndemână dispozitivele utilizate pentru inhalat, pentru a verifica și dacă utilizarea acestora se face corect.

E-consiliere Somnolog

Medici dedicați Dr. Răzvan LUNGU,  dr. Floriana BOGHEZ

În funcție de patologia suspectată, anterior consilierii online sunteți rugați să trimițeți documente medicale anterioare.

De asemenea veți primi pe e-mail chestionare specifice în format PDF editabil.

Pe durata consultului, se recomandă că partenerul de somn să fie prezent, având în vedere că majoritatea simptomelor apar în timpul somnului și că nu pot fi relatate de acesta.

Dacă sunteți deja diagnosticat sau cu suspiciune de Apnee în Somn înaintea consultului trebuie trimițeți documentele medicale anterioare pentru o evaluare precisă.

Dacă sunteți deja în terapie cu presiune pozitivă (CPAP, APAP, BiPAP), descărcați datele de complianță din dispozitivul utilizat. Vă recomandăm ca pentru acestă perioadă să apelați la Programul TeleCPAP.

Pacienții care suferă de insomnie, trebuie aibă în vedere evaluarea este complexă și de durată.

De multe ori, tulburările de somn sunt prezente de o perioadă lungă de timp sau au cauze multiple. Astfel, durata unei consultații poate depăși timpul alocat sau poate fi necesar un control ulterior pentru a stabili recomandările potrivite.

La sfârșitul consilierii veți primi raportul medical, în care se vor recomanda și investigațiile ulterioare (poligrafie ventilatorie, polisomnografie, titrare, terapie CPAP), urmând ca, într-o etapă următoare, se poată programa pentru efectuarea acestora.

E-expertiză Cefalee

Medic dedicat dr. Huana MARIN

Abordarea se bazeaza pe un algoritm de anamneză structurat și focusat. Acesta conține detaliile necesare stabilirii diagnosticului corect, ca și listarea eventualelor boli și medicamente.

Se utilizează jurnale specifice fiecărui tip de cefalee trimise anterior pe e-mail.

Este foarte important, pentru o evaluare medicala cât mai precisa trimiteți, anterior consilierii, documentele medicale anterioare.

E-Psihoterapie

Psihologi dedicați Doina ZAMFIRESCU, Cristian MUNTEANU

Serviciul de psihoterapie este disponibil online.

Fie că aveți nevoie pentru managementul anxietății sau aveți recomandare de terapie cognitiv-comportamentală pentru insomnie etc. psihologii noștri sunt aici să vă asiste.

Servicii medicale disponibile

E-consiliere Somnolog 180 lei, durată 30-45 minute

E-control Somnolog  100 lei, durată 20-30 minute

E-expertiză Cefalee  250 lei, durată 60 minute

E-control expertiză Cefalee 150 lei, durată 30 minute

E-consiliere Pneumologie 150 lei, durată 30-40 minute

E-control Pneumologie 90 lei, durată 20-30 minute

E- Psihoterapie, Terapie Cognitiv Comportamentală 150 lei, durată 60 minute

Diagnostic Apneea în Somn la domiciliu

Programul TeleCPAP

 

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați 0787721368 sau clinica@somnolog.ro

Precizam că sesiunea video de E-consiliere poate fi înregistrată.

 

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui articol aparțin în totalitate www.somnolog.ro.
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate este permisă numai cu indicarea sursei (adresa website-lui) sau pentru uz strict personal. 2018-01-31

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *