Despre noi

SOMNOLOG, Clinica de Excelentă în Patologia Somnului, este o initiativa a celor mai buni specialisti în Somnologie din România, ca răspuns la nevoia de a oferi o abordare interdisciplinară în diagnosticarea și tratarea celor peste 80 de afecțiuni care se încadrează in patologia somnului, dintre care cel mai des întâlnite sunt insomnia si sindromul de apnee în somn.

Medicii colaboratori ai clinicii detin competențe naționale și internaționale în somnologie și acoperă diferite specialități medicale (pneumologie, cardiologie, neurologie).

Psihoterapia  si Nutritia ocupa un loc important în terapiile tulburărilor de somn, multe din diagnostice având ca și cauză componente psihologice sau obezitatea.

Astfel, prin abordarea pluridisciplinară a specialiștilor noștri vă putem oferi soluțiile de terapie cele mai adaptate nevoilor dvs.

Somnolog

Astfel, prin abordarea pluridisciplinară a specialiștilor noștri vă putem oferi soluțiile de terapie cele mai adaptate nevoilor dvs.

Somnolog

 În stabilirea diagnosticului și terapiei corespunzatoare patologiei somnului și complicațiilor acestora este necesară implicarea medicilor din diferite specialități medicale. Privind cele 8 categorii de clasificare ale patologiei somnului, fiecare dintre specialitățile medicale oferite de clinică este implicată direct sau indirect în diagnosticul, tratamentul cauzelor și complicațiile bolilor. Fiecare dintre categoriile de clasificare reunește afecțiuni legate de calitatea și durata somnului (somnolog, psihoterapeut), respiratorii nocturne (somnolog, pneumolog, nutriționist), hipersomnii, parasomnii, tulburări motorii din timpul somnului (somnolog, neurolog), iar complicațiile frecvențe cardiologice ale multora din aceste afecțiuni necesită o abordare specializata a cardiologilor cu experiență și competență în somnologie.

SOMNOLOG oferă servicii unice în țara privind investigații complexe (neuro-polisomnografie, MSLT, MWT, actigrafie), precum și programe de complianță și de terapii.

Misiunea SOMNOLOG este de a pune la dispoziția pacienților cunoștințele și experiența specialiștilor noștri, precum și aparatură medicală de ultimă generație certificată internațional, într-un mediu profesionist și primitor, astfel încât ei să-și rezolve problemele de sănătate și să-și redescopere starea de bine și pofta de viață.