fbpx

Despre noi

Înființată în anul 2016, SOMNOLOG -Clinica de Excelență în Patologia Somnului, este o inițiativă a celor mai buni specialiști în Somnologie din România, ca răspuns la nevoia de a oferi o abordare interdisciplinară în diagnosticarea și tratarea celor peste 80 de afecțiuni care se încadrează în patologia somnului, dintre care cel mai des întâlnite sunt insomnia și sindromul de apnee în somn.

Acreditare națională Laborator Somnologie oferit de SRP (Societatea Română de Pneumologie)

Autorizație pentru efectuarea de studii clinice în domeniul medicamentului ANMDM (Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale)

Echipa de medici ai clinicii dețin competențe naționale și internaționale în somnologie dar si numeroase competențe pe domeniul lor de specialitate.

Astfel, prin abordarea pluridisciplinară a specialiștilor noștri, vă putem oferi soluțiile de terapie adaptate nevoilor dvs.

E-consiliere |

Program TeleCPAP

Clinică unică în România, care abordează întreaga patologie a somnului

SOMNOLOG oferă servicii complexe unice în țara privind investigații complexe (polisomnografie cu neuro-polisomnografie, MSLT, MWT, actigrafie), precum și programe de complianță și de terapii.

 

Misiunea SOMNOLOG este de a pune la dispoziția pacienților cunoștințele și experiența specialiștilor noștri, precum și aparatură medicală de ultimă generație certificată internațional, într-un mediu profesionist și primitor, astfel încât să vă fie rezolvate problemele de sănătate și să redescoperiți starea de bine și pofta de viață.

Important de reținutClinica noastră nu are pediatrie și nu desfășoară servicii medicale minorilor.

 În stabilirea diagnosticului și terapiei corespunzatoare patologiei somnului și complicațiilor acestora este necesară implicarea medicilor din diferite specialități medicale.

Privind cele 8 categorii de clasificare ale patologiei somnului, fiecare dintre specialitățile medicale oferite de clinică este implicată direct sau indirect în diagnosticul, tratamentul cauzelor și complicațiile bolilor.

Fiecare dintre categoriile de clasificare reunește afecțiuni privind:

  • calitatea și durata somnului (somnolog, psihoterapeut);
  • patologia respiratorie nocturnă (somnolog, pneumolog, ORL-ist, nutriționist);
  • hipersomniile, parasomniile, tulburări motorii din timpul somnului (somnolog, neurolog);
  • complicațiile frecvențe cardiologice ale multora din aceste afecțiuni necesită o abordare specializată a cardiologilor cu experiență și competență în somnologie.