Nutriție

Evaluare inițială Nutriție

Nutriția este știința care interpretează interacțiunile dintre nutrienți și alte substanțe din hrană, în raport cu mentenanța, dezvoltarea, reproducerea, sănătatea și starea de boală a unui organism.

Nutriționiștii sunt profesioniști din domeniul sănătății calificați pentru furnizarea de indicații dietetice sigure, bazate pe dovezi, care includ analiza mâncării, a sănătății nutriționale.

Inelul Gatric Virtual

Tehnica a fost creată pentru prima oară acum 7 ani în Marea Britanie, de Sheila Granger. Sheila a făcut un experiment gratuit pentru 25 de persoane și a descoperit că este benefic pentru 24 din 25 de oameni.

În România proiectul a fost adus de către Asociația Romană de Hipnoză.

Hipnoterapia utilizată în inelul gastric virtual este o tehnică folosită pentru a sugera subconștientului faptul că ai un inel gastric, astfel să-ți stăpanească apetitul și să încurajeze o relație sănătoasă cu mâncarea.

Prețuri Nutriție

Nutritie prima evaluare – 90 minute   270 lei
Control nutritie – 50 minute   170 lei
Pachet nutritie S+

4 sedinte

   600 lei
Pachet nutritie S++

8 sedinte

 1250 lei

Program nutriție GRATUIT

Programul nutrițional se adresează pacienților obezi sau supraponderali diagonsticati cu sindrom de apnee în somn de tip obstructiv, grad moderat/sever.

Programul constă în evaluarea stilului de viață și stabilirea unui plan alimentar personalizat, în funcție de nevoile pacientului, programul acestuia și preferințele alimentare.