fbpx

Program Inel Gatric Virtual cu Mirela PELIN

Foarte mulți oameni se confruntă cu problema excesului de grăsime sau a kilogramelor în plus.

Inelul gastric virtual este o tehnică non-chirurgicală care folosește puterea hipnozei, precum și tehnici de TCC (terapie congnitiv comportamentală) și NLP (Programare Neuro Lingvistică).

Tehnica a fost creată pentru prima oară acum 7 ani în Marea Britanie, de Sheila Granger. Sheila a făcut un experiment gratuit pentru 25 de persoane și a descoperit că este benefic pentru 24 din 25 de oameni.

În România proiectul a fost adus de către Asociația Romană de Hipnoză.

Hipnoterapia utilizată în inelul gastric virtual este o tehnică folosită pentru a sugera subconștientului faptul că ai un inel gastric, astfel să-ți stăpanească apetitul și să încurajeze o relație sănătoasă cu mâncarea.

Inelul Gastric Virtual este un intrument pe care îl poți folosi pentru a lucra cu mintea ta în favoarea ta. Un astfel de program ne invată la nivel subconștient, ne ajută în a schimba relația cu corpul nostru, cu alimentația, cu stilul de viată. Schimbarea este una naturală, armonioasă.

Astfel, ajungi să mănanci conștient și ești în stare să îți asculți stomacul și să îi dai porții mai mici din tot ceea ce are nevoie. Formarea de noi obiceiuri include și schimbarea viziunii asupra stilului de viată prin adoptarea unui regim alimentar sănătos și creșterea interesului pentru activităti fizice.

Tehnica “Inel gastric Virtual” se desfăsoară pe parcursul a 4 ședințe. Programul are întotdeauna la bază nevoia clientului, se mulează pe nevoile fiecăruia, acestea fiind stabilite în urma analizei de început, fiind prevăzut cu o ședința de evaluare inițială GRATUITĂ în care se vor stabili detaliile particulare pentru fiecare caz.

Rezultatul va fi o pierdere în greutate progresivă și constantă – fără a ține dietă strictă.

Puteți opta pe varianta de ședințe particulare sau de grup.

Etapele programului:

  • Evaluare inițială. Durată: 1 oră și 30 minute.
  • Stabilire program personal indivualizat.
  • Acord informativ- plan de lucru.
  • Înregistrare personalizată (15 minute).
  • 4 ședințe terapie. Durată: 60 minute/ ședință

Posibilitatea monitorizărilor ulterioare.

Evaluarea inițială include obținerea informațiilor necesare personalizării programului, stabilirea unor obiective realiste, realizabile în cel mai scurt timp posibil.

În clinica noastră, responsabil de programul “Inelul Gastric Virtual” este nutriționist Mirela Pelin, certificare internațională “Inelul Gastric Virtual”.

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui articol aparțin în totalitate www.somnolog.ro.
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate este permisă numai cu indicarea sursei (adresa website-lui) sau pentru uz strict personal. 2018-01-31