fbpx

Inelul Gastric Virtual

Tot mai multe persoane se confruntă cu problema excesului de grăsime sau kilogramelor în plus!

Tehnică non-chirurgicală care utilizează:

  • puterea inducerii;
  • tehnici de CBT (terapie congnitiv comportamentală);
  • NLP (Programare Neuro Lingvistică).

Tehnica a fost creată pentru prima oară acum 7 ani în Marea Britanie, de Sheila Granger. Sheila a făcut un experiment gratuit pentru 25 de persoane și a descoperit că este benefic pentru 24 din 25 de oameni.

În România proiectul a fost adus de către Asociația Română de Hipnoză.

Inducerea hipnoterapeutică utilizată în inelul gastric virtual este o tehnică folosită pentru a sugera subconștientului faptul că ai un inel gastric, astfel să-ți stapanească apetitul și să încurajeze o relație sănătoasă cu mâncarea.

Inelul Gastric Virtual este un intrument pe care îl poți folosi pentru a lucra cu mintea ta în favoarea ta. Un astfel de program ne învață la nivel subconștient, ne ajută în a schimbă relația cu corpul nostru, cu alimentația, cu stilul de viață. Schimbarea este una naturală, armonioasă.

Astfel, ajungi să mănânci constient si ești în stare să îți asculți stomacul și să îi dai porții mai mici din tot ceea ce are nevoie.

Formarea de noi obiceiuri include și schimbarea viziunii asupra stilului de viată prin adoptarea unui regim alimentar sănătos și creșterea interesului pentru activități fizice.

Tehnica “Inelului Gastric Virtual” se desfășoară pe parcursul a 4 ședințe.

Programul are întotdeauna la bază nevoia clientului, se mulează pe nevoile fiecăruia, acestea fiind stabilite în urmă analizei de început, fiind prevăzut cu o ședința de evaluare inițială GRATUITĂ în care se vor stabili detaliile particulare pentru fiecare caz.

Rezutatul este o pierdere în greutate progresivă și constantă fără a ține o dietă strictă.

Puteți opta pe varianta de ședințe particulare sau de grup.

Click aici pentru detalii privind costurile și programările.

Pachet

  • Evaluare inițială GRATUITĂ! Durată: 1 oră și 30 minute
  • Stabilire program personal indivualizat
  • Acord informativ- plan de lucru
  • CD, stick, audio- 15 minute
  • 4 ședințe terapie. Durată: 60 minute/ ședința
  • posibilitatea monitorizărilor ulterioare.

Evaluarea inițială include obținerea informațiilor necesare personalizării programului, stabilirea unor obiective realiste, realizabile în cel mai scurt timp posibil.

În clinică noastră, responsabil de programul “Inelul Gastric Virtual” este nutriționistul Mirela Pelin, cu certificare internațională “Inel Gastric Virtual”.

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui articol aparțin în totalitate www.somnolog.ro.  Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate este permisă numai cu indicarea sursei (adresa website-lui) sau pentru uz strict personal. 2018-01-31

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *