facebook somnolog si apneea in somn Afla mai multe #
Echipa Somnolog Specialistii nostri Afla mai multe #
Tu cate ore dormi? Riscurile privarii de somn Afla mai multe #

Inel Gatric Virtual

Foarte multi oameni se confrunta cu problema excesului de grasime sau kilogramelor în plus.

Inelul gastric virtual este o tehnica non-chirurgicala care foloseste puterea inducerii, precum şi tehnici de CBT(terapie congnitiv comportamentala) si NLP (Programare Neuro Lingvistica).

Tehnica a fost creata pentru prima oară acum 7 ani în Marea Britanie, de Sheila Granger. Sheila a facut un experiment gratuit pentru 25 de persoane si a descoperit că este benefic pentru 24 din 25 de oameni.

In Romania proiectul a fost adus de catre Asociatia Romana de Hipnoza.

Inducerea hipnoterapeutica utilizata in inelul gastric virtual este o tehnica folosita pentru a sugera subconstientului faptul că ai un inel gastric, astfel sa-ti stapanească apetitul si să încurajeze o relatie sanatoasa cu mancarea.

Inelul Gastric Virtual este un intrument pe care îl poti folosi pentru a lucra cu mintea ta in favoarea ta. Un astfel de program ne învata la nivel subconstient, ne ajuta in a schimba relatia cu corpul nostru, cu alimentatia, cu stilul de viata. Schimbarea este una naturala, armonioasa.

Astfel, ajungi să mananci constient si esti în stare sa iti asculti stomacul si sa ii dai portii mai mici din tot ceea ce are nevoie. Formarea de noi obiceiuri include si schimbarea viziunii asupra stilului de viată prin adoptarea unui regim alimentar sanatos si cresterea interesului pentru activitati fizice.

Tehnica Inel gastric Virtual se desfasoara pe parcursul a 4 sedinte. Programul are întotdeauna la baza nevoia clientului, se muleaza pe nevoile fiecaruia, acestea fiind stabilite în urma analizei de inceput, fiind prevazut cu o sedinta de evaluare initiala GRATUITA in care se vor stabili detaliile particulare pentru fiecare caz.

Rezutatul este o pierdere in greutate progresiva si constanta – fara a tine dieta.

Puteti opta pe varianta de sedinte particulare sau de grup.

Click aici pentru detalii privind costurile si programarile.

Pachet continut:

-          Evaluare initiala GRATUITA! Durata: 1 ora si 30 minute

-          Stabilire program personal indivualizat

-          Acord informativ- plan de lucru

-          Stick personalizat- 15 minute

-          4 sedinte terapie. Durata: 60 minute/ sedinta

Posibilitatea monitorizarilor ulterioare.

Evaluarea initiala include obtinerea informatiilor necesare personalizarii programului, stabilirea unor obiective realiste, realizabile in cel mai scurt timp posibil.

In clinica noastra, responsabil de programul “Inelul Gastric Virtual” este nutritionist Mirela Pelin, certificare internationala “Inelul Gastric Virtual”.

Sursa