facebook somnolog si apneea in somn Afla mai multe #
Echipa Somnolog Specialistii nostri Afla mai multe #
Tu cate ore dormi? Riscurile privarii de somn Afla mai multe #

Preview "Inel Gastric Virtual"

Prin intermediul Asociației Române de Hipnoză, s-a adus pentru prima data în România, un program de slăbit, o tehnică specială de micșorare a stomacului prin inserarea unui inel gastric virtual, fără operaţie, tratament medicamentos sau recuperare fizică.

Inelul gastric virtual este o tehnică non-chirurgicală care foloseste puterea inducerii, precum si tehnici de CBT(terapie congnitiv comportamentala) si NLP (Programare Neuro Lingvistica) pentru a-ti convinge mintea, la nivel subconstient, ca ti-a fost pus un inel de silicon în jurul stomacului.

Acest program foloseşte un inel gastric virtual şi alte tehnici de gestionare a minţii dar NU este o dieta. Iti permite să formezi noi obiceiuri pe care să le poti mentine; nu exista deprivare ci doar eliberarea de stresul de a te gandi întotdeauna la mancare; ajungi sa mananci constient si esti în stare sa iti asculti stomacul si sa ii dai portii mai mici din tot ceea ce are nevoie.

Formarea de noi obiceiuri include si schimbarea viziunii asupra stilului de viata prin adoptarea unui regim alimentar sanatos si cresterea interesului pentru activitati fizice.

Rezutatul este o pierdere în greutate progresiva si constanta - fara a tine efectiv o dieta restrictiva.

Tehnica a fost creata pentru prima oară acum 7 ani în Marea Britanie, de Sheila Granger. Sheila a făcut un experiment gratuit pentru 25 de persoane si a descoperit că este benefic pentru 24 din 25 de oameni. Greutatea totală pierdută a atins cifra impresionantă de 419 kg în 5 săptămâni.

Sheila Granger a venit pentru prima data in Romania pentru a preda această metoda unica de slabit fara durere, stres si supra efort, certificand un numar restrans de specialisti.

Sheila Granger este un hipnoterapeut cunoscut la nivel international pentru munca sa de pionerat în hipnoterapia clinica pentru pierdere în greutate si creatorea tehnicii de slăbit Inelul Gastric Virtual. 

Dupa ce a lucrat cu mii de oameni din întreaga lume pentru a-i ajuta sa-si atingă obiectivele, Sheila are o reputatie de invidiat pentru dezvoltarea de programe unice, bazate pe studii și experimente.

Programul se desfasoara pe parcursul a patru saptamani, o sedinta pe saptamana, care poate fi idividuala sau de grup. Exista posibilitatea monitorizarii ulterioare, dublata de recomandarile nutritionale, tinand legatura pentru atingerea scopului fiecarei personae si pentru mentinerea si imbunatatirea rezultatelor.

Etape “Inel Gastric Virtual”

- Discutia Preliminară (Anamneza)

- Prima Consultatie

- Demonstratie

Sedinta initiala (Anamneaza) include obtinerea informatiilor necesare personalizarii programului, stabilirii unor obiective realiste, realizabile in cel mai scurt timp posibil.

Mai multe despre program vom reveni in perioada imediat urmatoare cu informatii suplimentare.

In clinica noastra de acest program se ocupa nutritionist Mirela Pelin, certificare internationala " Inel Gastric Virtual".