facebook somnolog si apneea in somn Afla mai multe #
Echipa Somnolog Specialistii nostri Afla mai multe #
Tu cate ore dormi? Riscurile privarii de somn Afla mai multe #

Despre noi

SOMNOLOG, Clinica de Excelenta in Patologia Somnului, este o initiativa a celor mai buni specialisti in Somnologie din Romania, ca raspuns la nevoia de a oferi o abordare interdisciplinara in diagnosticarea si tratarea celor peste 80 de afectiuni care se incadreaza in patologia somnului, dintre care cel mai des intalnite sunt insomnia si sindromul de apnee in somn.

Medicii colaboratori ai clinicii detin competente nationale si internationale in somnologie si acopera diferite specialitati medicale (pneumologie, cardiologie, neurologie).

Psihoterapia  si Nutritia ocupa un loc important in terapiile tulburarilor de somn, multe din diagnostice avand ca si cauza componente psihologice sau obezitatea.

Astfel, prin abordarea pluridisciplinara a specialistilor nostri va putem oferi solutiile de terapie cele mai adaptate nevoilor dvs.

Acesta este motivul pentru care, in cadrul clinicii noastre, sunt prezente toate specializarile care converg in abordarea pacientilor cu tulburari de somn, dar care pot fi accesate si individual:

In stabilirea diagnosticului si a terapiei corepunzatoare patologiei somnului si complicatiilor acestora este necesara implicarea medicilor din diferite specialitati medicale. Privind cele 8 categorii de clasificare ale patologiei somnului, fiecare dintre specialitatile medicale oferite de clinica este implicata direct sau indirect in diagnosticul, tratamentul sau complicatiile bolilor. Fiecare dintre categoriile de clasificare reuneste afectiuni legate de calitatea si durata somnului (somnolog, psihoterapeut), respiratorii nocturne (somnolog, pneumolog, nutritionist), hipersomnii, parasomnii, tulburari motorii din timpul somnului (somnolog, neurolog), iar complicatiile frecvente cardiologice ale multora din aceste afectiuni necesita o abordare specilizata a cardiologilor cu experienta si competenta in somnologie.

SOMNOLOG oferă servicii unice in tara privind investigatii complexe (MSLT, MWT, actigrafie), programe de complianta si de terapii.

Misiunea SOMNOLOG este de a pune la dispozitia pacientilor cunostintele si experienta specialistilor nostri, precum si aparatura medicala de ultima generatie certificata international, intr-un mediu profesionist si primitor, astfel incat ei sa-si rezolve problemele de sanatate si sa-si redescopere starea de bine si pofta de viata.   

Galerie foto

Contact

Clinica de Excelenta in Patologia Somnului 021.311.88.22/ 0787.721.368 clinica@somnolog.ro Calea Plevnei nr.137 C corp C23 parter (incinta Romgermed) sector 6 Bucuresti